How do you....

How do you....

Postby Tastywaffles » Sat Mar 14, 2009 6:12 pm

get this thing to scroll down

oh god oh jesus.jpg
oh god oh jesus.jpg (1.1 MiB) Viewed 7543 times
Image
Tastywaffles
 
Posts: 295
Joined: Tue Oct 23, 2007 2:32 pm

Re: How do you....

Postby jpn » Mon Mar 16, 2009 9:30 am

Off topic...but i notice you got over 10k gold...oh so rich :D
Image
jpn
 
Posts: 63
Joined: Thu Feb 05, 2009 10:14 pm

Re: How do you....

Postby Nomi » Mon Mar 16, 2009 12:01 pm

I'd love to help Winnd, but I've never even seen that dropdown :P
Image
User avatar
Nomi
 
Posts: 3905
Joined: Sun Aug 07, 2005 9:45 pm
Location: Toronto, Canada
Class: Priest

Re: How do you....

Postby Halleck » Mon Mar 16, 2009 5:17 pm

As far as I know, there is no way to scroll that down in any other way with that particular GUI.

You pretty much have several possible options, though. The easiest option would be to use slash commands (I assume there are grid slash commands to change the texture). You may also be able to find an addon GUI that will provide the arrows/a better layout. Editing the SavedVariables file is another possibility - the only one I know for sure would work - but it would be by far the most frustrating option, unless you know exactly how you want to change it.
User avatar
Halleck
Guild Master
 
Posts: 7151
Joined: Sat Jan 19, 2002 7:00 pm
Location: Murfreesboro, TN
Class: Warrior

Re: How do you....

Postby Docphil » Mon Mar 16, 2009 7:08 pm

there is also the option of changing ui scales or changing the scaling of that specific addon for the moment to see all the options for that if you are able to do so...
Docphil
 
Posts: 203
Joined: Wed Sep 10, 2008 4:56 pm

Re: How do you....

Postby Halleck » Mon Mar 16, 2009 10:14 pm

Oh yeah, that might work. My UI scale has been at the minimum for about 4 years now, so I forget about that.
User avatar
Halleck
Guild Master
 
Posts: 7151
Joined: Sat Jan 19, 2002 7:00 pm
Location: Murfreesboro, TN
Class: Warrior

Re: How do you....

Postby Tastywaffles » Tue Mar 17, 2009 7:41 am

Thanks for the help, I ended up downloading fubar and opened grid through that and the menus scrolled.
Image
Tastywaffles
 
Posts: 295
Joined: Tue Oct 23, 2007 2:32 pm

Re: How do you....

Postby morfius » Thu May 28, 2009 7:24 pm

Squirrel!!!
morfius
 
Posts: 284
Joined: Sat May 26, 2007 10:09 pm
Location: Ontario/Canada
Class: Hunter

Re: How do you....

Postby Warlinker » Sun Jun 14, 2009 6:58 am

morfius u back!!!!!! me luv u long time! <3
User avatar
Warlinker
 
Posts: 405
Joined: Sat Oct 14, 2006 10:09 am
Location: Guatemala
Class: Monk


Return to Interface and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron